Nagy kérdések napja

2012-04-12

sponsored links


A nagy kérdések napja ez.
Miért fõzök barna sörrel, ha amúgy nem szeretem a barna sört?
Miért sütök velõs csontot, ha zsigerileg undorodom a velõtõl?
Miért fogom meg puszta kézzel a 200 fokos sütõbõl kivett lábas fülét?
Hogyan lehetséges az, hogy egy napon több ilyen baklövést is elkövetek?
Nem értem saját magamat.

Az van, hogy nyílt itt Gyenesdiás elején, Keszthelyrõl jövet mindjárt a körforgalom után vagy száz méterrel, bal oldalt egy szuper kis hentesüzlet. Van náluk a szokásos húsokon kívül nyúl, borjú, házi füstölésû holmik, és ott láttam a helyes darabokra vágott velõs csontot is. Idõnként eluralkodik rajtam valami, aminek köszönhetõen elkezdem játszani az eszemet, mintha akkora ínyenc lennék, most is, mintha szeretném, úgy jegyeztem meg:
- Hmm, nahát, velõs csont?
- Igen, és nem tudom, mikor lesz legközelebb - mondta bizalmasan a ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s