Na ne! A gyûjtõblogok egyre inkább használhatatlanok

2011-09-10

sponsored links

Na ne! A gyûjtõblogok egyre inkább használhatatlanok

Az hogy a Gasztro.blog.hu már hónapok óta "betegeskedik", ezt tudjuk. "Szegény programozók" éjt nappá téve, szabadnap nélkül próbálják a blogot egy állítólagos admin váltás miatt  öt hónapja rendbe tenni, az is ismert. Bár nem tudom, hogy egy egy új admin miatt miért bolondul meg a rendszer, s hogyan nem lehet ezt maximum néhány nap alatt mûködõképessé tenni. Mellesleg ez a kérdés szerintem nem a programozók, hanem a rendszergazdák hatásköre.(Persze az is nevetséges, hogy valaki hónapok óta legalább napi legalább 12 órában, szabadnap nélkül dolgozik.)

A lényeg az, hogy ma például a pászka és bor számos bejegyzését élvezhetjük egymás után hetekre visszamenõleg. Nem vagyok se informatikus, se programozó, csak egy buta közgazdász külkereskedõ, aki vén fejjel autodidakta módon tanultam meg a programozás alapjait, s számos honlapot, toplistát  készítettem, s ezért értetlenül állok a probléma elõtt. Hogyan lehetséges, hogy egy jól képzett profi team, akiknek ez a szakmájuk, a munkájuk,  nem képes végre ezt a problémát megoldani. Szerintem nem is akarják, s nem igaz, hogy dolgoznak rajta. Ennél sokkal komplikáltabb rendszereket rendbe lehet tenni 1-2 nap alatt.

Az is ismert, hogy a Varázsfazék hol mûködik, hol nem. Van úgy, hogy akár 2 hónapig semmi nem jelenik meg. De ha beindul, akkor is szelektál. Egyesek megjelennek, mások nem.

A newcomer GASZTROBLOGOK.hu általában korrektül lehozza a bejegyzéseket, de van, hogy órákra lefagy, s semmi új bejegyzés nem jelenik meg.

És akkor jött a sokk.  Ma egész nap nem volt elérhetõ a Gasztro.miner.hu. Ha rákattintottam ez jelent meg:

Az oldal nem található

Sajnos az Ön által keresett oldal nem található.

Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2011/09/na-n...

sponsored links

Keres?s