Na milyen gasztroblogerrnek lenni?
sponsored links
Ökörszívvel, csirkelábbal Wangnál lett kilencéves a Lucullus BT
Tradicionális-sokfogásos kínai ebédre került sor Wang mester Gizella úti kínai éttermében, amely fennállásának 3., míg a Lucullus BT gasztronómiai egyesület a 9. születésnapját ünnepelte. Az ebéden Wang mester bemutatta étlapjának új ételeit is: egy ötkincs-csülkös kondért, a "nagypapa átértelmezett kedvencét" (csirkeláb & sertésfül zöldségekkel), a Ge-shan csirke módjára készült sült rákot, és a thai-paprikás csirkecomb-darabkákat. Az ünneplésrõl nem hiányozhattak a megszokott kedvencek sem: így az ökörszív & pacal kombó, a pirított tészta, a zöldhagymás kacsa és a yo cai zöldség.
A résztvevõk részesei lehettek egy kínai tésztahajtogató shownak is, ahol legalább ötféleképpen nyújtották ...