Mézes pácolt csirke salátával
sponsored links
Egy egész csirke néhány darabjából készült ez az étel.
Elkészítése
A mézet, az olajat, a sót és a csirke fûszert összekeverjük. Néhány órára ebbe a pácba beletesszük a csirkét és hagyjuk összeérni az ízeket.
180 fokos sütõben 50 percig alufóliával letakarva sütjük, majd további 10 percig alufólia nélkül légkeverésesre kapcsolva.
A saláta hozzávalóit tetszés szerint feldaraboljuk, kicsi sóval, borssal megszórjuk és tökmagolajjal meglocsoljuk. Összekeverjük.
180 fokos sütõben 50 percig alufóliával letakarva sütjük, majd további 10 percig alufólia nélkül légkeverésesre kapcsolva.
A saláta hozzávalóit tetszés szerint feldaraboljuk, kicsi sóval, borssal megszórjuk és tökmagolajjal meglocsoljuk. Összekeverjük.
Hozzávalók:
egy egész csirke mellehúsa, alsócombjai
2 ek. méz
3 ek. olaj
1/2 kk. só