Mézes puszedlis-mascarponés pohárkrém.
sponsored links
Karácsony második napja van, így lassan közeledünk az ünnep végéhez. Persze azért még lehetséges, hogy éppen váratlan vendégek futnak be, és a süteményeink már fogyóban vannak. Ilyenkor jól jön egy gyorsan elkészíthetõ pohárkrém. Én most éppen az utolsó darab mézes puszedliket használtam fel. A krém porcukorral kikevert mascarponéból, és tejszínhabból készült, és mivel volt itthon gránátalma, így annak a magjai is belekerültek. Természetesen mindenkinek a saját képzeletére van bízva milyen hozzávalókat használ fel. Pl. kerülhet bele bármilyen gyümölcs, vagy éppen befõtt, esetleg morzsolhatunk rá linzert a puszedli helyet, megcsorgathatjuk olvasztott csokoládéval. A végeredmény mindenképpen nagyon finom lesz.
Hozzávalók:
pár darab mézes puszedli
25 dkg mascarpone
2 dl Hulala (v. habtejszín)
porcukor ...