Mézes-mázas, édes-csípõs csirkeszárnyak
sponsored links
Ma is csirkeszárny készült a kisfiam kedvéért, ekkor jutotteszembe, hogy a legutóbb nagy sikert aratott csirkeszárny receptet még be sem mutattam.
A helyzet az, hogy szívbõl sajnálom, hogy mostanában napokig nem jelentkezem friss bejegyzéssel, de új hivatásom meglehetõsen elfoglal. Van tartalékban jó néhány egyszerû, de nagyon finom étel, melyek már csak szerkesztésre várnak, de mostanság a szerkesztésre sincsen elég idõm.
Nem lesz ez mindig így, ugyanis néhány hét múlva visszatérek a régi kerékvágásba, de tartogatok meglepetéseket is.
Az egyik az, hogy immárnem csak a saját konyhámból tudósítok, hanem a megújult Hortobágy Club Hotel konyhájából és életérõl is. Biztosíthatok mindenkit arról, hogy nem fogunk unatkozni!
Szóval, sok-sok különféle fûszerezéssel készült csirkeszárny recept olvasható az oldalon, mondhatom, egytõl egyig mindet szívbõl ajánlom elkészítésre. E téren is szívesen újítok, most éppen az jutott az eszembe, hogy jóféle modenai balzsamecettel ...