Mézes krémes sárgabaracklekvár tartósítószer nélkül
sponsored links
Elég sok sárgabarackunk szokott teremni.
Általában amit nem eszünk meg nyersen, nem fogy el frissen, azt befõzöm.
Készítek belõle lekvárt, dzsemet, és teszek el natúr, csak összeturmixolt baracklét (hígítva ivólé lesz télen). Ez az alap.
Ezentúl, minden évben készítek valami "újat".
Teljesen új ízesítést, vagy az állagával kísérletezgetek.
A Mézes krémes lekvár, az idei meglepetés a Családomnak :)
Tudjuk, hogy a méz enzimei tönkremennek a hevítés során, na de van abban még sok más, ami nem és a méz mégis csak méz.
Ezért pár üvegecskével készítettem.
A lekvár sûrû krémességét a többszöri turmixolással (botmixer) értem el.
Sûrû selymes krémes nem túl édes (mennyiség kérdése), zamatos lekvár az ...
Tudjuk, hogy a méz enzimei tönkremennek a hevítés során, na de van abban még sok más, ami nem és a méz mégis csak méz.
Ezért pár üvegecskével készítettem.
A lekvár sûrû krémességét a többszöri turmixolással (botmixer) értem el.
Sûrû selymes krémes nem túl édes (mennyiség kérdése), zamatos lekvár az ...