Mély tányérnyi boldogság, vagyis citrusos bableves kókusztejjel
sponsored links
Maradunk a citrusféléknél, mint ízesítõknél!
A mai levesben a narancsé a fõszerep, amitõl nagyon pikás lesz a levesünk, szintén egy gyors, a meleg napokon sem nehéz bableves következik, ami vörösbab konzervbõl készül, hidegen, melegen is fogyasztható és krémes, finomság lesz belõle a kókusztejtõl, ami minden levest feldob!:-)
Emellett répa, hagyma, garam masala is található benne, így egy kicsit indiai, és gyömbérrel is ízesítem, amitõl thai, szóval ez is egy fúziós étel, ami több nemzet konyháját egyesíti, persze ettõl még nem érzem magamat Peter Gordonnak, de büszke vagyok!:-)
Hozzávalók (4 személyre):
2 ek olívaolaj
2 fej szeletelt vöröshagyma
450 gramm új sárgarépa, apróra vágva
1 ek garam masala
1 ujjnyi gyömbér reszelve ...