Még van idõ - ehetõ ajándékok, gyorsan

2011-12-21

sponsored links


Olyan szépen elterveztem, és már megint kedd van. Kedd éjjel. Nem rendeltem meg az ajándék fotókat, nem sütöttem sütiket, a netes cég, amelyiktõl még a múlt héten rendeltem Bencének ajándékot, ma írt vissza, hogy bocsi, még sincs raktáron, majd csak karácsony után, nem tudom, mi lesz a karácsonyi menü, pénteken vizsgázom.
Ráadásul egy olyan tárgyból, amelynek az elõadásaira egyszerûen nem bírtam bejárni; képtelen voltam az elõadóra figyelni, valami olyan hanghordozással beszélt, amitõl nekem az elsõ pillanatban leragadt a szemem; ezért úgy döntöttem, nem megyek be az óráira, mindketten jobban járunk. Na, az utolsó elõadás után a terembe érve látom ám, csoporttársaim lemerevedve ülnek, döbbenten, kérdem, mi történt? Mondják, hogy a tanárnõ a végén közölte, még egy levelezõs csoport sem volt, amelyhez ennyire utált volna bejárni, örül, hogy vége a tárgynak, reméli, nem találkozunk többet, de ha mégis, akkor változtatunk a hozzáállásunkon, úgy õ is változtat.
És itt van elõttem egy kétoldalas tételsor egy nem túl lényeges tárgyból.
Amúgy, eddig két ötössel és egy négyessel büszkélkedhetem, a négyes ráadásul statisztikából sikerült, ami szerintem már-már paranormális jelenség. Magam is meg vagyok döbbenve. Legszívesebben általános iskolai matektanárom orra alá dörgölném a valószínûségszámítás négyessel együtt, hogy látod - ugye nem haragszol, hogy most már tegezlek -, mégsem vagyok én hülye a matekhoz!
De nem ezért kezdtem ebbe a bejegyzésbe; azoknak szeretnék gyorssegélyt nyújtani, akiknek ajándékötletre van ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s