Még több halat! Könyv és témaajánló

2011-11-24

sponsored links


Már egy ideje készülök arra, hogy jómagam is népszerûsítsem ezt a páratlanul hasznos és színvonalas kiadványt. A "visszatartás" oka az volt, hogy a halfogyasztásra legesélyesebb idõszakban foglalkozzam egy rövid sorozat erejéig a témával.

Karácsony környékén ott is terítékre kerülnek halételek, ahol ritkább vendég a hétköznapi ebéd vagy vacsoraasztalon. Tény, sokkal gyakrabban, sokkal többféle, és sokkal több halat kellene fogyasztanunk. Személyes vonatkozásban is tudok errõl nyilatkozni, hiszen szûk családi körben, nekem is okoz problémát, hogy a férjem igen elutasító a halételekkel. Egyszerû a magyarázat, hiszen anyósom is az.

Én magam minden félét és minden mennyiségben! A végeredmény, a lányom velem együtt élvezi a halételek minden típusát és elkészítési módját, a kisfiam pedig még szokatás alatt van, de nem adom fel.

Annál is inkább, mert az egyik legegészségesebb alapanyag, ráadásul elkészítése kimeríthetetlen számú és az egyik legegyszerûbb, leggyorsabb. Tehát ebben a szempontkörben, vitathatatlanul verhetetlen!

Egyes halfajták ára nem olcsó, viszont aki nem engedheti meg magának a magasabb ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s