Még mindig savanyú káposzta... korhely leves és saláta

2012-01-26

sponsored links



Tegnap megkérdezték tõlem, hogy miért szerepel ilyen sokszor a blogon a káposzta.
Több oka is van.
Elõször is, szeretjük.
Másodszor: mert tél van, és ilyenkor a legtermészetesebb és legolcsóbb C-vitamin forrásunk a savanyú káposzta. A káposzta leve egyenesen GYÓGYSZER! Erõsíti a bélflórát, ezzel erõsíti az immunrendszerünket. Ilyenkor télen, mindenféle bacis és vírusos járványok idején kötelezõ! A bélbaktériumaink imádják a káposzta jótékony rostjait. Rendszeres fogyasztásával fogyni lehet! (gondoljatok csak a káposzta-kúrára!)

Nyáron nem véletlenül nem születik poszt a savanyú káposztáról. Fõleg nem ennyi.

Változatosan, sokféleképpen lehet elkészíteni, álljon itt még két példa:

Korhely leves

Készítünk egy leves alapot hagymából, paradicsomból, paprikából és egy marék ...

Folytats a blogon ... gittarawfood.blogspot.com/2012/01/meg...

sponsored links

Keres?s