Még mindig a Márton nap

2011-11-15

sponsored links


Már elmúlt a vasárnapi libaevés, de csak most értem rá, hogy idetegyem.
Ime:

Mármint a libacombot!
DE
most nem a libacomb elkészítésérõl szeretnék írni,
hanem a salátáról!

Szerintem libacombot mindenki tud sütni, hiszen csak megmosod, só, bors, és sütés (csak figyelj rá, hogy ne legyen túl száraz!!) Párolt káposztát is könnyû készíteni (receptje minden szakácskönyvben megtalálható).
De ezt a jó kis salátát nem lehet megtalálni, mivel nem írták le MÉG! De most leírásra kerül. Szóval a fiam keresztapjáéknál ettünk - már nem elõször - és nagyon finom, de egyszerû.
Kb. 1/2 kg lilakáposztát lereszelsz, hozzáadsz kb. 1/4 kg savanyúkáposztát (kicsit összevágva) 1-2 fej ...

Folytats a blogon ... csokismalna.blogspot.com/2011/11/meg-...

sponsored links

Keres?s