Mázas oldalas tormamártással
sponsored links
Elsõ ránézésre, úgy tûnik, mintha meg lenne égve, de mi így szeretjük, jól megsütve!
Imádtam , amikor annak idején láttam a TV.-be Nigellát, hogy egy zacskóba pakolja bele a fûszereket és a húst, majd így hagyja pácolódni. Azóta sokszor alkalmaztam én is ezt a módszert, nagyon praktikus. Közben, megszerezte nekem a férjem, a "Nigella expressz, finomat gyorsan" címû könyvet, és ebben megtalálható ez a recept is. Variálható ízlés szerint, de így nagyon finom, már sütöttük nyáron grillen is, úgy még finomabb! Mellé, itthon oly népszerû tormamártással tálaltam.
Imádtam , amikor annak idején láttam a TV.-be Nigellát, hogy egy zacskóba pakolja bele a fûszereket és a húst, majd így hagyja pácolódni. Azóta sokszor alkalmaztam én is ezt a módszert, nagyon praktikus. Közben, megszerezte nekem a férjem, a "Nigella expressz, finomat gyorsan" címû könyvet, és ebben megtalálható ez a recept is. Variálható ízlés szerint, de így nagyon finom, már sütöttük nyáron grillen is, úgy még finomabb! Mellé, itthon oly népszerû tormamártással tálaltam.
Hozzávalók:
- 1 kg. oldalas
- 1 dl. rostos almalé
- 2 ek. juharszirup (ennek hiányában méz)
- 2 ek. olaj
- 2 ek. szójaszósz ...