Mátyásföldi zúzapörkölt

2011-07-25

sponsored links


Hozzávalók: 50 dkg csirkezúza (ha van türelmünk elvághatjuk õket félbe) , 1 nagy fej hagyma,  3 evõkanál szõlõmag  olaj, 1 db paradicsom, 1db zöldpaprika, bors, vegeta, 1 csipet õrölt kömény, 1 csipet majoránna, 1 evõkanál pirospaprika, 0,5 kg burgonya

Elkészítése: a felhevített olajra rádobom a kockára vágott hagymát,  zöldpaprikát és a paradicsomot, dinsztelem pár percig, addig, amíg a hagyma kissé megfonnyad. Ekkor lehúzom a tûzrõl a kuktát és a pörkölt alapra  szórom a pirospaprikát, összekeverem, majd felöntöm vízzel, rádobom az elfelezett és megtisztított zúzákat. Ízesítem borssal, vegetával, köménnyel és a majorannával. Ráöntök ...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2011/07/maty...

sponsored links

Keres?s