Másutt olvastuk: A tej és tejtermékek egészség-károsító hatásai - ez lenne a feketeleves?
sponsored links
A cikk forrása: http: //antalvali.com/mo_geocities_tej
Vajon a tejet nem egy kémiai, biológiai és baktériumi koktélnak kellene-e hívni? Dr. Robert M. Kradjian, orvosAz egyik legerõsebb tévhitKi ne hallotta volna nap mint nap hogy a tej egészséges vagy tápanyagokban gazdag , a gyermekek számára fontos stb... Sajnos az alábbiak szerint pont az ellenkezõje az igaz.Kérem, fordítson egy kis idõt erre a cikkre. Mindig az váltja ki a legnagyobb megdöbbenést és kételyt, amit nem a többség hangoztat vagy csinál. Az alábbi tények nagyon befeketítik a tejet. Ha a fenti reklám szövegek igazak volnának, akkor könnyû lenne igazolni a valódiságukat. Vegyük csak sorra ezeket a vizsgálati eredményeket!Meghökkentõ adatokHa a tej és tejtermékek valóban egészségesek, akkor minél rendszeresebben fogyasztva belõlük, az egészség annál kicsattanóbbá kellene hogy váljon. De a felmérések hidegzuhanyként hatnak és ennek az ellenkezõjét mutatják.Dr. Robert M. Kradjian orvos a honlapján kifejti hogy a szakirodalom például 1988 és 1993 között 2.700 tanulmányban foglalkozott a tejjel a gyógyászat címszó alatt. Ebbõl õ személyesen közel 500-at vizsgált meg. Ezt írta:Hogyan foglalhatnám össze ezeket a cikkeket? Még a borzalmas minõsítésnél is rosszabbak egy picivel. Elõször is, egy szerzõ sem beszélt a tehéntejrõl, mint egy mellékhatás nélküli kiváló ételrõl és mint teljes ...