Másnap

2011-11-18

sponsored links


Itt vagyok ám!
Nem azért nem jelentkeztem eddig, mert a tegnap este olyan rosszul sikerült, hogy kénytelen voltam elbujdosni. Nem!
Az a helyzet, hogy az eredmény felülhaladta a várakozásaimat, minden tekintetben. A vendégeim - Zsuzsa, Piroska és Móni - annyira klassz fejek voltak, hogy kívánni sem lehetett volna jobb vendégeket. Az elsõ másodperctõl kezdve egy hullámhosszra kerültünk, és azon is maradtunk a búcsú pillanatáig.
De itt az ideje annak, hogy elmeséljem, hogyan került hozzám ez a kis társaság.
Szóval, Móni a fogorvosom. Ha jól emlékszem, lassan három éve ismerjük egymást. Elõször én tetettem rendbe nála a fogaimat, majd az egész család, és azóta is visszajárunk minimum félévente, ellenõrzésre. Nem tudom, mikor kezdtem, de egyszer vittem neki abból, amit épp akkor frissen sütöttem - emlékszem, olívás ciabatta volt. Annyira lelkendezett, annyira hálás volt, hogy onnantól kezdve mindig vittem valamit, amit épp akkor sütöttem, vagy direkt sütöttem valamit, hogy vihessek neki. Szeretem, ha dicsérik a fõztömet, és õ minden alkalommal szinte extázisba esett.
Valamikor nyár elején beállítottam hozzá a herkentyûburgerekkel, és akkor azt mondta:
- Neked ezzel kéne foglalkoznod.
Aztán akkor mondtam neki, hogy megfordult már a fejemben a lakásétterem gondolata, ilyen még úgysincs itt,  Pesten vannak barátaim, akik ezt csinálják, nagyon jól megy, csak hááát, én nem igazán ismerem azt a réteget, aki erre itt ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s