Másnap

2011-10-12

sponsored links


Tegnapelõtt végre, hosszú idõ után végre nagyon jó híreket kaptunk. Igaz, ami igaz, megküzdöttünk értünk. Épp ezért úgy döntöttük, megünnepeljük kettecskén. Ennek a végeredménye az lett, hogy tegnap a kanapé 5 méteres körzetén kívül nem voltam hajlandó közlekedni, és a fejfájásból egy kevés még mára is megmaradt.
Azt hiszem, kimondhatom a tanulságot, mi szerint már nem bírom az alkoholt. Pedig ha visszagondolok a fõiskolás évek alatt végigpörgött bulikra, akkor még nem volt ilyen gondom. Talán túl egészségesen kezdtem élni, ezért a szervezetem lesokkol ha meglát egy pálinkát. :)
De túl a másnaposságon, akkor is megérte az ünneplés. :) A lakás persze egy merõ rendetlenség, mivel pont aznap kezdtem megcserélni a téli-nyári ruhákat, cipõket, és hát a jó hírek hallatán persze mindent otthagytam a szoba közepén. Ma mindez arra vár, hogy befejezzem. És persze valami ebéd is kell. De mivel sok idõm nem lesz, úgy döntöttem, egy régebbi receptet elõbb gyorsan feldobok ide. Méghozzá egy egyszerût, piskótát, ami igazából elronthatatlan. Tudom, hogy ez nem az igazi ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/10/masnap.html

sponsored links

Keres?s