Márton napi lúd

2011-11-11

sponsored links


A hagyományos Márton napi libaevésre most kissé másként készültem. Nem szeletben sütöttem a libamájat, mint eddig, hanem egyben és nem pár.káp. volt a hús mellé, hanem lecsó. A tavalyi orosházi libamájfesztiválon ettük így, lecsóval. Tartalmas kiegészítõje volt a húsnak és a májnak.
A libacombbal nincs túl nagy faxni. Sóztam, borsoztam, majd belehelyeztem a combokat egy jénai tálba, vizet öntöttem alá, bele dobtam egy ág rozmaringot, majd lealufóliáztam volna...de akkor eszembe jutott, hogy hümmedezik a  hûtõben egy édeskömény, amit mindig elfelejtek megsütni, így a köményt is bekerült a combok közé. Most már jöhetett az alufólia és a sütés.

Azelõtt egyben hagytam a combokat, de most félbe hasítottam õket. Az a tapasztalatom, hogy az egész combot a kisebb ...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2011/11/mart...

sponsored links

Keres?s