Március

2017-03-30

sponsored links

Rég nem írtam ide már, ezért hónapról hónapra most aktuális kis havi gyûjteményeket osztok meg.
Március már a tél vége sõõt néha már igazi tavasz Még van kelbimbó de már van medvehagyma is.

Kelbimbó almával sárgarépával grillezett mozzarellával
Kelbimbóból lehet leves vagy fõzelék, megsüthetjük a sütõben is mindenfélével. Reggel sokszor kevés az idõ így nagyon egyszerû bedobálni gy csomó mindent egy kisebb tálba és amíg készülõdöm addig az étel is meglesz nem kell felette állni a fakanállal.
Sokszor teszek almát mellé mert szerintem jól illenek egymáshoz. Köretnek félbevágva megpirítva bármilyen hús mellé oda lehet pakolni a tányérra.

sült kolbász póréhagymával,
kelbimbóval balzsamecettel meglocsolva

Almás kelbimbó leves
Kelkáposzta, póréhagyma, juhtúró tejföl

Kelbimbó kolbásszal tejfellel
 sütve reszelt sajttal a tetején
Sokszor hallgatok lemezt és nem valami randomot a netrõl és majd mindig olvasok ha egyedül eszem.




Kapros - túrós akár piknikezni is


Spenótos sajtos sülttészta

Spenót mozzarellával
Aszalt paradicsomos - mustáros gomba

Medvehagymás rántottával töltött gomba
Petrezselymes, fokhagymás, joghurtos karfiol

Csirkecomb vasserpenyõben (hagymával - sárgarépával - szárzellerrel) sült lilakrumplipürével



Kelbimbós - fokhagymás csirkecomb


Folytats a blogon ... piacimustra.blogspot.com/2017/03/marc...

sponsored links

Keres?s