Málnás-rózsás expressz sajttorta
sponsored links
Ez a recept a Stahl Magazin nyári számából van, igazi ínyencség. Persze változtattam rajta, az eredeti recept 18 cm-es tortaformára épül, én ezt kicsinek találtam. Továbbá fehér csokival javasolja, amivel egyet is értek, hisz a színe sokkal szebb lesz...ha nem felejtek el venni hozzá.
Szóval 24-cm es tortaformában készítette és tejcsokoládéval. Gyönyörû lett, nagyon jó állaggal, és az íze...ahogy a szánkban érezzük a rózsavíz diszkrét zamatát.... Ja, és 20 perc alatt kész, mivel nem kell sütni!
Hozzávalók 24cm-es tortaformához:
250 g zabkeksz, 120 g puha vaj, 400 g málna, 120 g cukor, 1,5 ek. rózsavíz, 300 g tejcsokoládé, 250 g mascarpone, 125 g krémsajt, 15g instant ...