Málnás Pavlova

2011-07-16

sponsored links


Látom, Aleda megelõzött, remélem nem bánja, hogy én is közzéteszem, ha már elkészítettem ! 
Az Ilus szelet után, ugyanis nem hagyott nyugodni a tökéletlenre sikerült hab, ezért újból hasonlóval próbálkoztam,  és elkészítettem ezt a habcsók tortát. Jelentem, tökéletes lett! és  most már értem miért kapta a nevét a híres orosz balerináról ! Nagyon könnyû és légies, a málnával különösen finom lett, a tetején pár fagyasztott málnaszemmel.
Még akkoriba nem vezettem blogot, amikor a Tv.-be láttam a Nigella féle Pavlovát. Utána közvetlenül meg is sütöttem, azóta sem, mostanáig. Este készítem el, és másnapig hagyom a sütõbe. Én már készítettem egy hasonlót itt , akkor több kicsi tortácskát sütöttem, habból.

Hozzávalók:
  • 4 tojás fehérje
  • 4 kanál cukor
  • 2 kanál étkezési keményítõ
  • 1 vaníliás cukor
  • 1 teáskanál citromlé
  • 2 dl. tejszín
  • málna. 
A málnát megmostam, egy maréknyit , lefagyasztottam. A tojásfehérjéket felvertem, amikor már...

Folytats a blogon ... martyhobby.blogspot.com/2011/07/malna...

sponsored links

Keres?s