Málnahab

2011-07-17

sponsored links


Biztos vagyok benne, hogy az utóbbi hetekben szinte minden blogon megjelent valamilyen gyümölcsös habféle, ami a nyári melegben, sõt kánikulában tökéletesen kielégíti a finom desszertre vágyók igényeit. Még mielõtt elmentünk volna készült nálam ez a finom málnahab. Kicsitõl nagyig mindenki imádta.:)

Málnahab

Hozzávalók: 25-30 dkg málna, 2 tojás, 2,5 dl tejszín, 1 csomag habfixáló, porcukor ízlés szerint (én kb. 10 dkg-t használtam), 1 evõkanál vaníliás cukor

Elkészítése:
A málnát szûrõbe tesszük és folyó víz alatt lemossuk. Hagyjuk lecsepegni, majd villával kissé összetörjük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét 2 evõkanál cukorral kemény habbá verjük. Szintén keményre verjük a...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2011/07/m...

sponsored links

Keres?s