Málna fagyi és társai......

2012-06-23

sponsored links


A gyümölcs fagyik összetevõi:
A Gyümölcs (friss, fagyasztott, velõ),
a Folyadék ( jelen esetben ez a víz, minél lágyabb annál jobb)
a Cukrok 25-30% (szacharóz (répa), dextróz (szõlõ), fruktóz (gyümölcs), glükóz szirup.. ) a cukornak fontos szerepe van a szabad víz megkötésében. Alapvetõen befolyásolja a fagyi krémességét
a Zsírok , melyek a gyümölcs fagyikban csak elenyészõ százalékban vannak jelen, amennyit a gyümölcsök tartalmaznak,
az Állomány javítók, melyek a szabad vizet megkötik, hogy sima, krémes legyen a fagyink. (szentjánoskenyérmagliszt, xantán, pektin, rost, stb, ezek természetes anyagok, nem kell megijedni.)
az Ízesítõk, ( fûszerek, fûszer kivonatok, citromsav, stb)
a Fehérjék viszonylag kis százalékban, amennyi a gyümölcsökben megtalálható, pótolható, kiegészíthetõ ...

Folytats a blogon ... solier-gourmet.blogspot.com/2012/06/m...

sponsored links

Keres?s