Mákosnudli

2012-03-04

sponsored links

 Most hogy néztem a képet az jutott eszembe hogy ez jobban hasonlít az Alpokra mint a gesztenyepüré, a franciáknak talán át kéne gondolni a dolgot.

Nem én mûveletem egyébként, Évi jelentkezett a feladatra és remekül megoldotta.
Mikor a végén elkezdte a mákos porcukorba szabályosan "bepanírozni" a nudlikat kicsit meglepõdtem, de baja nem lett tõle :)
Azmeg hogy pont volt még egy anyámféle baracklekvár darabon, már több volt mint hab a tortán. Olyan szinten ettem butára magam belõle hogy még most is szédülök.
 
Kellbele
1 kg krumpli, héjában megfõzve,
275 g liszt,
1/3-ad evõkanálnyi (10-15 g) tengeri só,
100 g vaj,
1 tojás,
100 g darált mák ...

Folytats a blogon ... fast-food.blog.hu/2012/03/04/makosnudli

sponsored links

Keres?s