Mákos guba szelet
sponsored links
Guba:
15 darab kifli
mák - ízlés dolga mennyit teszel bele
kb. 1 liter tej
vaníliás cukor/aroma
porcukor - úgy szint ízlés dolga
tejet megfõzöd a vaníliás cukrot beleteszed, kiflit összevágod rá a mák, porcukor, összekeverni.
Krém:
6dl tej
2 csomag pudingpor
cukor
-sûrû pudingot kell fõzni, félre kell rakni hûlni, épphogy langyos legyen, bele kell keverni 15-20dkg margarint, apró darabonként,jól el kell dolgozni benne. kóstolgatni kell, nehogy túl margarinos legyen.
Hab:
habtejszín 2x200ml - legjobb a Hoolala :) vagy cukrászhabok. nem tudom Svájcban milyen van :)
habfixáló 2 csomag - :D ami nálam egy volt :S :D de kettõ kell.
cukor ízesítéshez, vagy csak vaníliás cukor/aroma mert a puding úgyis édes. Ne legyen gejl!!
-el kell kezdeni felverni a habot, majd hozzá kell adni a fixálót
Vanília aroma jobb, én azt szeretem használni!
Aztán rétegezed! :) ez egy nagy adag, nagyméretû sütõtepszi.