Mákos guba

2012-11-07

sponsored links


Jó, hát nem egy nagy ördöngösség összerakni egy mákos gubát gondolhatjátok sokan, és nem is egy hatalmas gasztronómiai produktum, hogy egy külön posztot keljen szánni neki, de mint a legegyszerûbb dolgok egyikét ezt is olyan könnyû elrontani, és ehetetlenné tenni, mint bármelyik másik bonyolultabban készítendõ étek társát.
Azon túl jól jöhet a blogokat böngészõ kezdõ házi tündéreknek is egy kis útmutatás ;)

Ugye elkészült a gubarúd és szikkadt egy éjszakát, de ha nem pepecseltünk a saját sütésû pékárúval akkor sima kifli,úgy 7-8 db, a legalkalmasabb erre, az is szikkadtan, másnaposan.
Felkarikázzuk a péksütit, eközben úgy fél liter tejet felteszünk melegedni 2 vaníliás cukorral és 5 dkg vajjal.

A mákot ledaráljuk 2:1 arányban cukorral. Tehát 2 kanál mák 1 kanál kristálycukor, vagy ha darált a mákunk akkor 2 kanál ...

Folytats a blogon ... naploszeruseg.blogspot.com/2012/11/ma...

sponsored links

Keres?s