Májjal, gombával töltött csirkecomb
sponsored links
Hozzávalók:
6 darab csirkecomb, 30 dkg csirkemáj, 1 fej vöröshagyma, 1 csokor petrezselyem, 1 zsemle, 2 tojás, 3-4 darab közepes csiperke, 10 dkg olaj vagy zsír, ízlés szerint só, õrölt bors, csirkefûszer.
Elkészítése:
A combokat megmossuk, lecsöpögtetjük és a bõrét fakanál segítségével a combról óvatosan kissé fellazítjuk. A csirkecombokat befûszerezzük és kb egy órát állni hagyjuk. Idõközben a májat a hártyáktól és a hájtól megtisztítjuk, megmossuk, és apró kockákra vágjuk.
A megtisztított, apró kockára vágott vöröshagymát a zsiradék felén megfuttatjuk, hozzáadjuk az elõkészített májat, jól ...