Májgaluska leves kenõmájasból

2018-02-03

sponsored links



Valami gyors levesre vágytam ma, végig gondoltam mi van itthon. Eszembe jutott, hogy van kenõmájas és régen volt májgaluska leves. Gyorsan zöldséget tisztítottam, feldaraboltam, megdinszteltem kevés olajon, felöntöttem a kellõ mennyiségû vízzel, ízesítettem sóval, ételízesítõvel, borssal, és fõni hagytam. 
Közben összeállítottam a májgaluskát  2 db M-es tojás8 dkg zsemlemorzsa (házi készítésû)2-3 evõkanál vízkb. 1 csapott teáskanál szitált ételízesítõ18 dkg Szigeti májaskevés õrölt bors és szárított petrezselyemzöld  felhasználásával. 
Amikor a zöldségek puhára fõttek, beszaggattam a májgaluskát, pár perc fõzés után megkóstoltam, hogy rendesen átfõtt-e. Jónak találtatott, ezért ehettem is ezt a gyors és finom májgaluska levest. 
És az egész családnak nagyon ízlett :)!





Folytats a blogon ... https://hzias2.blogspot.com/2018/02/m...

sponsored links

Keres?s