MÁKOS-MAGOS LAPOS ROPI
sponsored links
Szeretjük a sós ropogtatni valókat, így sokszor sütök különbözõ formában és ízben. A házilag készült ropogósok, sokkal finomabbak, egészségesebbek és nem utolsó sorban, jóval olcsóbbak mint a nagyüzemi, olajban sült burgonya szirmok, ízesített chipsek. Ez is amolyan "összecsapom és kész" tészta, többféle lisztfélébõl. Nagyon finom lett! Sokat mondok, ha tíz percnél tovább tartott a mennyisége, úgy hogy a legközelebb, csakis dupla adagban jöhet szóba...Esetleg itt van még pár "sós" ötlet, hátha valaki kedvet kap ezekhez is... Fûszeres kréker , Sós rács, Mákos mega ropi...
Hozzávalók: 1 csésze sima liszt, 1 csésze kukorica liszt, 3 evõkanál rozs liszt, 3 evõkanál kukorica dara, 3/4 csésze víz, 3 evõkanál vaj vagy margarin, 1 kávéskanál ...