MÁKOS-KÓKUSZOS GUBA
sponsored links
Annyira, de annyira büszke vagyok, egy kolozsvári gasztroblogger lesz egyik az 5 közül az országban, aki 300 méteren keresztül fogja Londonban vinni az olimpiai lángot. Ez a tehetséges szakács, Adrian Hadean, Jamie Oliverhez hasonlóan az óvódákban járva próbálja megváltoztatni a gyerekek és szülõk hibás étkezési szokásait. A szakács maga is elõl jár a jó példával, több tíz kilót fogyott megváltoztatva a saját táplálkozási módját és bevezetve az életébe a mindennapi sportolást. Gratulálok neki!
Most pedig elmesélem nektek, hogyan készítettem a tegnap mákos-kókuszos gubát.
Felkockáztam 25 dkg szikkadt kalácsot. Kivajaztam egy tûzálló tálat és beleterítettem a fele kalácsmennyiséget és megszórtam alaposan 2 marék kókuszreszelékkel.
Közben felforrósítottam egy fél liter ...