Mutatós...
sponsored links
Történt egyszer, hogy nem értem rá vásárolni, Páromat küldtem el. Mondtam, hogy vegyen valami húst, aztán majd összeütök belõle valamit. Igazából tele volt a hûtõ mindennel, csak hús nem volt, így gondoltam, akármi jöhet, valamit csak összehozok. Beállított az én drágám egy csontos csirkemellel, amirõl be kell valljam, sose vettem. Nem tartom praktikusnak, a mellet száraznak tartom, ha mégis veszek, akkor meg a csontra nincs szükség. De mindegy, most ez volt akciós, rajtam meg nehogy már kifogjon!
Valamelyik csatornán láttam egy mûsört, amiben az aktuális sztárszakács olyan csirkemellet készített, aminek a bõre alá betömködött egy csomó fûszervajat. Most ez ugrott be, az ötletet alapul véve pedig megfõztem a következõt:
Zöldfûszeres vajas csirkemell és rizs avokádóval
Hozzávalók 4 fõre:
2 nagyméretû csontos, bõrös csirkemell
15 dkg vaj
Összesen 2 marék friss fûszernövény (bazsalikom, rozmaring, kakukkfû, borsikafû, stb.) ...