Mutatós...

2013-09-17

sponsored links

DSC_3319s.jpg

Történt egyszer, hogy nem értem rá vásárolni, Páromat küldtem el. Mondtam, hogy vegyen valami húst, aztán majd összeütök belõle valamit. Igazából tele volt a hûtõ mindennel, csak hús nem volt, így gondoltam, akármi jöhet, valamit csak összehozok. Beállított az én drágám egy csontos csirkemellel, amirõl be kell valljam, sose vettem. Nem tartom praktikusnak, a mellet száraznak tartom, ha mégis veszek, akkor meg a csontra nincs szükség. De mindegy, most ez volt akciós, rajtam meg nehogy már kifogjon!

Valamelyik csatornán láttam egy mûsört, amiben az aktuális sztárszakács olyan csirkemellet készített, aminek a bõre alá betömködött egy csomó fûszervajat. Most ez ugrott be, az ötletet alapul véve pedig megfõztem a következõt:

Zöldfûszeres vajas csirkemell és rizs avokádóval

Hozzávalók 4 fõre:

2 nagyméretû csontos, bõrös csirkemell

15 dkg vaj

Összesen 2 marék friss fûszernövény (bazsalikom, rozmaring, kakukkfû, borsikafû, stb.) ...


Folytats a blogon ... atetovaltlanykonyhaja.blog.hu/2013/09...

sponsored links

Keres?s