Muszaka padlizsánnal
sponsored links
Hozzávalók:
50 dkg krumplit héjában megfõzünk, 2 padlizsán centis szeletekre vágjuk, 3 db. paradicsom felszeletelve, zöldpaprika , 50 dkg darált sertéshús, 1 fej hagyma apróra vágva, 2 gerezd préselt fokhagyma, 2 dl paradicsomlé, kevés olaj, 2 evõkanál reszelt emmentáli sajt, liszt, só, bors, bazsalikom, kakukkfû, petrezselyem.
Elkészítése:
A padlizsánt forró olajban mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Ezt követõen a hagymát is megpirítjuk egy kevés olajban, rádobjuk a húst erõsen megpirítom (10 perc), hozzáadjuk a fokhagymát, a zöldpaprikát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, sót, borsot, egy kevés bazsalikomot és kakukkfüvet, a paradicsomlét és további öt percig kis ...