Muszaka

2012-07-28

sponsored links


A júliusi FESZ forduló fõételének alapanyaga a padlizsán. Ezzel kisebb nehézségekbe ütköztem, mert nem szeretem a padlizsánt. De apa szereti, úgyhogy ez nagyjából neki készült. Én is ettem belõle, csak a saját részemet "padlizsántalanítottam".:))
A muszakáról annyit tudok, hogy görög eredetû, arról fogalmam sincs, hogy vajon ez a recept az igazi-e, vagy sem, azért biztos nem áll távol tõle. Egyébként a NoSaltyról lestem, kisebb változtatásokkal készítettem el.

Hozzávalók
  • 50 dkg padlizsán
  • 50 dkg burgonya
  • 80 dkg darált hús
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 db paradicsom
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 3 dl sûrített paradicsom ...

Folytats a blogon ... florakonyha.blogspot.com/2012/07/musz...

sponsored links

Keres?s