Mustáros sült krumpli, mint köret

2018-04-18

sponsored links

   
Nagyon megszerettük a mustáros sült krumplit.
Amíg a fasírtok sütésével bibelõdöm, addig  elkészül a sütõben a burgonya is.
Hozzávalók: 1 kg krumpli, 2 evk. olaj, 2 evk. mustár, 4 cikk zúzott fokhagyma, fél kisk. fûszerpaprika, só. bors.
A nyers burgonyát meghámozzuk, megmossuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Az olajat összekeverjük a mustárral és a fokhagymával, fûszerezzük sóval, borssal, fûszerpaprikával, majd a feldarabolt krumplira töltjük. Az így elõkészített krumplit egy sütõpapírral bélelt tepsibe rakjuk és elõmelegített 180 fokos sütõben készre sütjük.



Folytats a blogon ... juciakonyhafonok.blogspot.com/2018/04...

sponsored links

Keres?s