Mustáros libaraguleves.
sponsored links
Ma van Márton napja, és ilyenkor hacsak módom van rá, libából készül az ebéd. Kizáró ok, csakis kizárólag az szokott lenni, ha éppen nem sikerül beszereznem hozzá a libahúst. Idén igen nagy szerencsém volt, mert sikerrel jártam. Igaz elõször úgy tûnt, hogy égen, földön nincs egy árva libacomb sem az üzletek hûtõpultjaiban, egész libával meg mit kezdjek, amikor olyan nagyok, hogy hetekig rájárhatnánk, de ekkor betértem az újonnan megnyitott hentesüzletbe, és csodaszép libahússal találtam szembe magam. Rögtön be is vásároltam, így lesz finom raguleves, gyöngyözõ libahúsleves, és sült libacomb is. Ma a raguleves készült el, a húsleves és a sült comb, majd vasárnap kerül az asztalra. A ragulevest a "MAGYAR KONYHA" legújabb számában fedeztem fel, és alig vártam, hogy elkészíthessem. A libamellbõl készült, zöldséges levesbe került egy kevés fehérbor, és kétféle mustár, melyektõl különösen ...