Mustáros krémes csirkemell
sponsored links
Ezer éve készítem ezt a csirkét, és pontosan tudom, hogy a tévében láttam, de nem tudom, hogy hol.
Sok választás persze nem nagyon van, mert ha ezeréves, akkor az azt jelenti, hogy a Stahl, vagy Buday recepthez van szerencsénk.
Tök mindegy, a lényeg, hogy szeretjük, sõt, hogy mindegyikünk szereti, ami nagy szó, mert annyira különbözik az ízlésünk. A sült krumpli se nagyon fordul elõ a konyhánkban, így az is nagy szó, hogy van valamilyen étel, amihez fixen ugyanaz a köret, sült krumpli.
Érdekes, hogy nem sok fõételt szoktam kirakni, és ennek az az oka, hogy szerintem, vagy legalábbis nekem, ez nagyon nehéz feladat. Ezeknél a komplett fogásoknál, és ételeknél sokkal nehezebb összehozni egy gusztusos, vagy legalább szemnek szép fotót, mint a desszertekrõl, sütikrõl. Arról nem is beszélve, hogy ezekkel sem rossz szüttyögni a konyhában, de az igazi élvezet nekem egy kelt tészta, egy süti, egy édesség. Hát ennyit rólam.
Töröm már a fejemet a karácsonyi buli menün, miközben kíváncsian kérdezem, hogy vágyik e bárki bejgli receptre, amirõl ...