Mustáros hússzeletek zellerszállal
sponsored links
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Létszámtól függõen – csontozott – mustárral bekent – tarja szeleteket vékonyra vágva, vagy/és vékony szeletelt csirkemellet egy evõkanál zsíron tedd fel és pirítsd meg a húsok mindkét oldalát – Az én hússzeleteim halványak maradtak, mert nem volt célom a barnára sütés!
- Miközben sül a hús, szórd meg sóval, õrölt borssal, kevés paprika porral, majd öntsd fel kb. 1 dl vízzel
- Fõve, sütve puhuljon tovább a hús
- Zellert vágjál fel szálakra és fõzd meg puhára
- A puha zellerszálakat a hús fõzésének végén keverd az ételhez és együtt fõzd tovább
- Az elkészült ételt zöld fûszerlevelekkel szórd meg tálaláskor – pl. tárkonnyal, fodros vagy hagyományos petrezselyemmel; illik ehhez az ételhez a majoránna is, de akár – természetesen külön a rozmaring is!