Mustáros hússzeletek zellerszállal

2014-07-11

sponsored links

Hozzávalók és elkészítés egyben:mustároshúszellerszállal

  • Létszámtól függõen – csontozott – mustárral bekent – tarja szeleteket vékonyra vágva, vagy/és vékony szeletelt csirkemellet egy evõkanál zsíron tedd fel és pirítsd meg a húsok mindkét oldalát – Az én hússzeleteim halványak maradtak, mert nem volt célom a barnára sütés!
  • Miközben sül a hús, szórd meg sóval, õrölt borssal, kevés paprika porral, majd öntsd fel kb. 1 dl vízzel
  • Fõve, sütve puhuljon tovább a hús
  • Zellert vágjál fel szálakra és fõzd meg puhára
  • A puha zellerszálakat a hús fõzésének végén keverd az ételhez és együtt fõzd tovább
  • Az elkészült ételt zöld fûszerlevelekkel szórd meg tálaláskor – pl. tárkonnyal, fodros vagy hagyományos petrezselyemmel; illik ehhez az ételhez a majoránna is, de akár – természetesen külön a rozmaring is!

Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=23223

sponsored links

Keres?s