Mustáros-hagymás tarja
sponsored links
Hozzávalók:
6 szelet tarja(nyakkaraj), mustár, flekken fûszerkeverék, bors, olaj, 1-2 fejhagyma ? újhagyma is lehet, 3 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A tarja szeleteket megkenjük mustárral, befûszerezzük a flekken fûszerkeverékkel, borsozzuk és belehelyezzük egy edénybe. A hússzeletek közé hagyma- és fokhagyma szeleteket helyezünk és a végén annyi étolajat öntünk rá, amennyi ellepi. Lezárjuk az edényt és a hûtõben pihentetjük egy éjszakát. Másnap a bepácolt hússzeleteket a hagymákkal és az olajjal együtt a római tálba vagy egy tepsibe helyezzük, lefödjük és puhára sütjük (tûpróba), majd a födõt levesszük és kissé ...
6 szelet tarja(nyakkaraj), mustár, flekken fûszerkeverék, bors, olaj, 1-2 fejhagyma ? újhagyma is lehet, 3 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A tarja szeleteket megkenjük mustárral, befûszerezzük a flekken fûszerkeverékkel, borsozzuk és belehelyezzük egy edénybe. A hússzeletek közé hagyma- és fokhagyma szeleteket helyezünk és a végén annyi étolajat öntünk rá, amennyi ellepi. Lezárjuk az edényt és a hûtõben pihentetjük egy éjszakát. Másnap a bepácolt hússzeleteket a hagymákkal és az olajjal együtt a római tálba vagy egy tepsibe helyezzük, lefödjük és puhára sütjük (tûpróba), majd a födõt levesszük és kissé ...