Mustáros-hagymás csirkecomb
sponsored links
Végre egy Stahl-recept, amire azt tudom mondani (a mogyoróvajas kekszen és a görög citromos csirkén kívül), hogy remekül mûködik úgy, ahogy a könyvben le van írva.
Azt már a görög csirkénél megtanultam, hogy a serpenyõ sütõbe tevése hülyeség. Túl régóta fõzök ahhoz, hogy képes legyek azt menedzselni, hogy a serpenyõ nyelének megfogásához kesztyûre van szükség. Hiába csücsül a 200 fokos sütõben, elfelejtem, hogy meleg, ez van, a "bal-jobb"-ot sem tudom megjegyezni 27 éve. A múltkor 3 égett ujj és egy hólyagos tenyér tanított meg arra, hogy inkább összemaszatolok még egy edényt, de ebbe a hibába nem esem többször. Serpenyõben elõsütöm a dolgokat, aztán tepsiben megsütöm õket (úgyis ki-be kell rakni a dolgokat, a serpenyõs esetben meg egy tányér kell pluszban).
Hozzávalók:
- 4 csirke felsõcomb
- 2 kisebb hagyma
- 2 evõkanál mustár
- 1 dl fehérbor ...