Mustáros bárányborda fokhagymás zöldbabbal

2012-03-30

sponsored links

Hozzávalók:
1 egész bárányborda, 5 dkg vaj, 2 kanál mustár, só, bors.
A zöldbabhoz: 40 dkg zöldbab (fagyasztott is lehet), 4-5 gerezd fokhagyma, só, 1 evõkanál vaj.
Elkészítése:
Elõkészítjük a báránybordát: óvatosan, egy éles kés segítségével lefejtjük a húsról a faggyús részeket, majd feldaraboljuk a bordákat. A bordák között kissé bevagdossuk a húst. A húst sózzuk, borsozzuk, majd felhevített serpenyõbe tesszük a vajat és a báránybordák mindkét felét, kérget képezve, 1-2 percig sütjük. A báránybordákat a húsos felével felfelé tepsibe helyezzük és ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s