Mustáros, borsos szûzpecsenye, tésztában sütve
sponsored links
Szeretem a szûzpecsenyét. Ki ne szeretné, hiszen nem csak finom, de könnyen és gyorsan elkészíthetõ milliónyi formában. Itt az egyik lehetséges változat. Bár belsõleg nem lett tökéletes, aminek le is írom az indokát, a másik szépséghibája, hogy mivel nagyon siettünk sütõbõl kivéve egybõl szeleteltük ?. De hát ezekbõl okul az ember :)
1 szép darab szûzpecsenye
3-4 kanál mustár
só
bors
fél deci olaj
leveles tészta
1 tojás
szezámmag
lenmag
Ha nagyon hosszú lenne a húsdarabunk vágjuk ketté. A sóból, mustárból, borsból és olajból készítsünk egy pácot, forgassuk bele a húst és hagyjuk minimum egy órát pihenni. Minél több ideig áll annál jobb. Ha letelt a számunkra megfelelõ idõ, serpenyõben süssünk kérget a húsra. De ne égessük meg :). A leveles tésztát nyújtsuk vékonyra, majd ...
1 szép darab szûzpecsenye
3-4 kanál mustár
só
bors
fél deci olaj
leveles tészta
1 tojás
szezámmag
lenmag
Ha nagyon hosszú lenne a húsdarabunk vágjuk ketté. A sóból, mustárból, borsból és olajból készítsünk egy pácot, forgassuk bele a húst és hagyjuk minimum egy órát pihenni. Minél több ideig áll annál jobb. Ha letelt a számunkra megfelelõ idõ, serpenyõben süssünk kérget a húsra. De ne égessük meg :). A leveles tésztát nyújtsuk vékonyra, majd ...