Mustáros borjúmáj kukoricadarás tepsis burgonyával

2012-01-05

sponsored links

Az én családom nagyon szereti a májat. Az ismerõs hentesnek csak a máj felé kell intenem és már méri is nekünk a kiló friss májat. Egyszer meg is kérdezte, hogy mit csinálok ennyi májjal, hogyan készítem el. Mire én két mondatban elmagyaráztam neki, hogy csak nagyon egyszerûen, úgy mustárosan kisütöm. Nagyon csodálkozott, másodszor amikor találkoztunk nem gyõzõtt hálálkodni, hogy õ is elkészítette és nagyon ízlett.
Tehát a májat megmossuk, feldaraboljuk, széltébe is kettévágjuk, borsozzuk, majd egy kiskanál segítségével bekenjük jó vastagon mustárral. Forró olajban, lassú tûznél megsütjük. Csak tálalkáskor sózzuk.
Hozzá most egy különleges tepsis burgonyát sütöttem.
Személyenként két-két burgonyát számítunk. Megtakarítjuk, felszeleteljük, sózzuk, megszórjuk egy ...

Folytats a blogon ... juciakonyhafonok.blogspot.com/2012/01...

sponsored links

Keres?s