Mustáros-bazsalikomos csirkemáj

2014-07-01

sponsored links



A havi egyszeri csirkemáj sütését a konyhámban most a kertemben termõ bazsalikommal készítettem, némi mustárés csili kisérletezésével.
A bazsalikom édeskés aromáját, a mustár pikáns, és a csili csípõs íze harmonizálta.

Hozzávalók:
  • 500 g csirkemáj
  • kis csokor friss bazsalikomágacska
  • 15 dkg ceruzabab
  • 1 evõkanál mustár
  • 3 evõkanál olaj
  • bors
  • csilipehely
  • salátalevél
  • burgonya


Elkészítése:
A megtisztított májat csíkokra vágtam, olajon fehéredésig sütöttem, borssal, bazsalikommal, csilipehellyel fûszereztem, majd mustárt adtam hozzá, és sóztam.
Roppanósra fõzött ceruzababbal, és burgonyával, salátával tálaltam.


Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2014/07/mus...

sponsored links

Keres?s