Mustáros-bazsalikomos csirkemáj
sponsored links
A havi egyszeri csirkemáj sütését a konyhámban most a kertemben termõ bazsalikommal készítettem, némi mustárés csili kisérletezésével.
A bazsalikom édeskés aromáját, a mustár pikáns, és a csili csípõs íze harmonizálta.
Hozzávalók:
- 500 g csirkemáj
- kis csokor friss bazsalikomágacska
- 15 dkg ceruzabab
- 1 evõkanál mustár
- 3 evõkanál olaj
- bors
- csilipehely
- salátalevél
- burgonya
- só
Elkészítése:
A megtisztított májat csíkokra vágtam, olajon fehéredésig sütöttem, borssal, bazsalikommal, csilipehellyel fûszereztem, majd mustárt adtam hozzá, és sóztam.
Roppanósra fõzött ceruzababbal, és burgonyával, salátával tálaltam.