Mustos , erdei gombás vadragu házi kenyérbõl készült szalvétagombóccal a vkf 52. fordulójára
sponsored links
VKF 52. fordulójára készült ez a fogás.
TÉSZTAFALÓ ERDÕLAKÓ
avagy a tészta házassága az õszi erdõ gyümölcseivel
Gomba szeretetünk töretlen. Sok recept fel sem kerül a blogra, pedig hetente fogyasztjuk a saját szedésû gombát.A vad, a másik kedvenc összetevõ.... és hát a tészta. Házikenyérbõl készült szalvétagombóc.... Tiszta tészta remek kiírással készült,az összetevõk önmagában is remekek, hát még egy posztban összefoglalva:)
Az ilyen felkérésre nem lehet nemet mondani:DDD
Hozzávalók a raguhoz:
1 kg vaddisznó hús (vegyesen)
2 nagy fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
3 evõkanál kacsazsír
2 evõkanál vaj
2-2 szál sárgarépa, gyökér
1 darabka zeller
só,bors
mustár
babérlevél
borókabogyó(ezek hiányába a vadas fûszerkeverék is megteszi) ...