Mozzarellás-paradicsomos csirkemell

2018-03-22

sponsored links





A csirkemell az egyik leghálásabb alapanyag. Semlegessége miatt rendkívül sokféleképpen lehet elkészíteni, a legtöbb ember szereti, a húsok közül az egyik legegészségesebb, alacsony zsírtartalmú, sovány fehérjeforrás. Ráadásul még dolgozni is könnyû vele, hamar el is készül. 

Én sajtimádó vagyok, szinte bármilyen fõételen el tudom képzelni a sajtot, de persze a desszertekbe is jöhet a krémsajt. Ha meg van sütve, még jobb, akkor is szeretem, ha még nyúlik, akkor is, ha ropogósra sült a teteje. Így ebbõl a receptbõl sem marad ki, a mozzarellának és a paradicsomnak, bazsalikomnak köszönhetõen olaszos ízvilágot kapunk.



Hozzávalók:

fél kg csirkemell

125 g mozzarella

2 paradicsom



bors

bazsalikom

olaj



Elkészítés:

A csirkemellet szeletekre vágjuk. 

Sóval, borssal fûszerezzük és kevés olajon átpirítjuk.

Sütõtálba tesszük, alufóliával letakarjuk és elõmelegített sütõben kb. 20 percig sütjük.

Levesszük a fóliát és rászeleteljük a paradicsomot és a mozzarellát, azután megszórjuk bazsalikommal.

Addig sütjük, amíg kívánság szerint meg nem pirul. 

Rizzsel, salátával tálaljuk.



Tudod, hogy igazából nincs sok munka vele, de nem mentél le a boltba?

Lementél, de az egyik hozzávalót mégis elfelejtetted?

Mindent megvettél, meg is csináltad, be is csomagoltad másnapra, de a munkahelyen konstatáltad, hogy ezt bizony otthon felejtetted?

Egyszerûen csak ma baromira nincs kedved a konyhában tevékenykedni?

Akkor rendeld meg házhoz szállítva a Theo Papa oldaláról, ide kattitva! Ráadásul õk kemencében pirítják meg, amit azért nehéz otthon reprodukálni?





Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl! ?









Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2018/03/22/mozz...

sponsored links

Keres?s