Mozzarellás mangósaláta
sponsored links
Egyszerû, de annál nagyszerûbb saláta :)
Hozzávalók (2 személy részére): 1 érett mangó, 1 maréknyi friss rukkola, 1 evõkanál pirított fenyõmag (vagy bármilyen más pirított mag), 15 dkg mini mozzarella sajt, 3 evõkanál olívaolaj, 1 evõkanál balzsamecet, só, bors.
Elkészítése: A mangó magját eltávolítjuk, a húsát falatnyi kockákra vágjuk. A mangót, a mini mozzarellát, a rukkolát, a fenyõmagot összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel, azonnal tálaljuk.
Megjegyzés: Mini mozzarella hiányában vágjuk falatnyi kockákra a nagyobb mozzarellát is.
Hozzávalók (2 személy részére): 1 érett mangó, 1 maréknyi friss rukkola, 1 evõkanál pirított fenyõmag (vagy bármilyen más pirított mag), 15 dkg mini mozzarella sajt, 3 evõkanál olívaolaj, 1 evõkanál balzsamecet, só, bors.
Elkészítése: A mangó magját eltávolítjuk, a húsát falatnyi kockákra vágjuk. A mangót, a mini mozzarellát, a rukkolát, a fenyõmagot összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel, azonnal tálaljuk.
Megjegyzés: Mini mozzarella hiányában vágjuk falatnyi kockákra a nagyobb mozzarellát is.