Mozi

2011-11-02

sponsored links


Itt a nagy õsziszünetezés keretein belül egyik nap elmentünk moziba.
Nem olyan egyszerû ám az innen, Keszthely környékérõl, mert a városnak nincs mozija. Hévíznek van egy kicsi, ami még mindig jobb, mint a semmi, de kényelmetlen, és nem is új filmeket játszanak (bár ebben mintha most változást látnék).
Szóval, legközelebb Zalaegerszegen, vagy egy egész kicsit távolabb Nagykanizsán lehet igazán mozizni, elõbbire esett a választásunk pár napja. A film pedig a Johnny English 2 volt.
Ha azt mondom, hogy nem vagyok Mr. Bean-rajongó, finoman fogalmaztam. Szörnyen fárasztanak a poénok, ezek a szerencsétlenkedõs, seggreülõs viccek nekem nem jönnek be. Kiskoromban is mindig sajnáltam a bohócokat, szinte soha nem tudtam nevetni rajtuk.
Szóval, Rowan Atkinson Mr. Bean-es pályafutása közepette nekem üdítõ jelenség volt Johnny English. Szórakoztatott - bár bizonyára ehhez az is kellett, hogy John Malkovich legyen az a "piperkõc francia", akinek a gonosz tervét le kell leplezni.
A második résztõl nem vártam túl sokat, mert egészen kevés kivételtõl eltekintve a második részek nem olyan jók, mint az ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s