Most kezdõdik újra

2014-02-15

sponsored links

Ahogy a Player.hu mondta rólunk: “Õk is ismerik a Bundesliga-igazságot, azaz a tegnap sikereibõl nem lehet megélni, úgyhogy az év elején nyomtak egy nagy redizájnt a kínálatukra. ”

A tavaly májusi nyitás óta eltelt tíz hosszú hónap és ki sem látszottunk a munkából. Szerencsére ez ezentúl sem lesz másként, viszont vége az étterem nyitás elsõ fázisának és következik a finomhangolás.

Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor már biztos forrásból tudod, hogy elindult végre a honlapunk. Rengeteget dolgoztunk rajra és még koránt sem értünk a végére, de már csak apró finomítgatások vannak hátra. A blog és a recepttár viszont ezennel újra indul, így ha érdekelnek az insider infók és egyéb történések, fincsi ételeink receptjeirõl nem is beszélve, akkor gyere vissza idõnként és olvasgass minket!

Most egy kis évértékelés következik idõben visszafelé, hogy ne legyen olyan unalmas.

Január elejétõl kiegészült az étlapunk. Új állandó ételeink lettek, mint például a banh xeo ? kókusztejes rizspalacsinta sertéscsászárral, vagy anélkül csak zöldégekkel, ha vega vagy. Yakitori ? csirke szív és máj nyárson teriyaki szósszal, jázmin rizzsel. Mandu ? koreai húsos- vagy zöldséges táska, fekete rizsecetes mártogatóssal.

Új söreink lettek az ország legjobb kézmûves fõzdéibõl (Angry Beast, No Hop Limit és a Razzia) és januártól három féle, speciálisan nekünk szelektált  bort is találtok nálunk.

Továbbra is ezerrel nyomjuk a jobbnál jobb heti ajánlatokat. Ennek során sokat kalandozunk Koreában, de jártunk már Mongóliában, Indonéziában és Japánban is.

Kiegészült csapat is: a filmrendezõ wanna-be, a trombitás, a focista, a politológus, a közgazdász és az újságíró mellé beválogattunk egy japánul folyékonyan beszélõ bölcsész lányt is, Lucát. Fogadjátok szeretettel!

Chef Tibinek szakácskönyve jelent meg novemberben, egyelõre nem távol-kelet témában, de a magyaros szakácskönyv piacon az eddigi legjobb. Meg is vásárolhatjátok nálunk, kedvezménnyel.

Októberben megnyertük a Gault & Millau étterem kalauz Év legjobb street-food-ja díját, ami az éttermek Oscarja kis hazánkban, ezért rém büszkék vagyunk rá.

Gault Millau

Nyáron a szemközti parkolóban ki lehetett ülni a Funky Pho napernyõi alá. Elég sok forró napot vészeltünk itt át és idénre is tervezzük már az Open Airt, egy kicsit felturbózva.

Most kb. ennyi, de ezentúl sok fontos tudnivalóról és a velünk történt izgalmas dolgokról olvashattok itt.

 

 

The post Most kezdõdik újra appeared first on Funky Pho.


Folytats a blogon ... funkypho.hu/2014/02/kezdodik-ujra/

sponsored links

Keres?s