Molekuláris rakott krumpli uborkával - Gourmet Fesztivál
sponsored links
Ma délben nyitja meg kapuit az Gourmet Fesztivál a Millenárison (http://sziget.hu/gourmetfesztival).
Olvassátok vissza a 2012-es és 2013-as bejegyzéseimet egy kis ízelítõként.
A három napos rendezvény tematikája a rakott krumpli minden formában Ez természetesen megihletett engem is. Egy adagnyi hagyományos finomság éppen a sütõben sül, de elõvettem a molekuláris játékszereimet és alkottam valamit.
Nézzük mibõl is áll az én molekuláris rakott krumplim:
- pirított krumplipüré egy csipet sáfránnyal
- paprikapürés kolbászgyöngy
- tejfölhab
- fürjtojás
- uborkakrém
Íme a 2014-es menü a Gourmet Fesztiválon (kattintsatok a képre és nézzétek meg nagyobb változatban):
Gasztroblog Boldog Kuktától
Csipetnyi vidéki virtus, derûvel fûszerezve!