Mogyoróvajas keksz
sponsored links
Jó ideje áll már a polcon egy bontott üveg mogyoróvaj. A gyerekeknek nem bejövõs, õk maradnak a Nutellánál, nekem ízlik, de tekintettel a kalóriatartalmára, csak néha csábulok el egy-egy kanál erejéig. Régebben többször készítettünk mogyoróval pácolt csirkét is, ami eszméletlenül jó tud lenni, igazából erre a célra történt a beszerzés, de aztán valahogy elmaradt. Most viszont már el akartam használni, mielõtt végleg tönkre megy. És tekintettel arra, hogy a fiam óriási mennyiségû kekszet pusztított el az utóbbi napokban, kénytelen voltam pótolni a készletet. A következõ süti lett belõle. Abszolút megosztó íz, lehet imádni és utálni, próbáljátok ki, nektek melyik!
25 dkg mogyoróvajat összemelegítettem
20 dkg cukorral (fele fehér, fele barna nád) és
20 dkg vajjal (valószínûleg kevesebb is elég lenne). Közben ...